Eficiència energètica i sostenibilitat

Ens encarreguem de tot el procés de muntatge de sistemes d’alumini i PVC, des de tancaments exteriors com finestres o façanes, fins a divisions interiors en vidre o perfileries modernes.

FINESTRES

Assolir les millors prestacions energètiques sense renunciar a l’estètica és la nostra prioritat a l’hora d’assessorar-te per escollir entre l’alt ventall de tancaments del mercat.

La finalitat principal de les finestres és donar-nos el màxim de llum possible i alhora retenir les inclemències del temps per millorar el confort i l’eficiència energètica dels nostres habitatges.

Segons els estudis realitzats en els nostres tancaments, un bon aïllament pot arribar a significar un estalvi de fins a un 70% del nostre consum energètic i per tant una reducció considerable en les factures energètiques de llum i gas.

PORTES

PORTES D’ENTRADA

Les portes d’entrada són la carta de presentació de la nostra vivenda. Una porta ferma i en bon estat demostra una casa cuidada i protegida tal com determina la “teoria de les finestres trencades” que podeu llegir al nostre blog.

Disposem de portes d’entrada de seguretat segons norma UNE-EN 1627-30 que determina el grau de resistencia a la efracció, dit d’altra manera, el grau de dificultat per obrir una porta de manera forçada en els nostres establiments o llars.

PORTES DE GARATGE

Des de portes seccionals, abatibles, basculants, correderes, enrotllables als mètodes de tancament més innovadors per a garatges, comunitats o locals comercials i naus industrials.

Amb els nous sistemes de tancament podem assolir uns nivells més alts d’estanqueitat i seguretat del nostre habitatge o local amb un material més resistent al pas del temps i uns acabats estètics inigualables com per exemple els colors fusta en perfileria d’alumini.

TANQUES

Per sentir el màxim confort en els nostres espais exteriors és essencial la intimitat i la seguretat que ofereixen les tanques i canceles.

Des de panells fixes, lames quadrades amb separacions fins a lames omega, confeccionem tot tipus de tanques de jardí en alumini, PVC, ferro, inox i vidre.

A més, recordem que els nostres productes son fets amb materials 100% reciclats.

MAMPARES

Revoluciona el teu lavabo. Disposem de totes les tendències actuals aixì com les mampares clàssiques i tradicionals.

Amb vidre de seguretat de fins a 6 mm d’espessor, podem configurar la vostra mampara en infinitat  d’acabats. Qualsevol imatge, color i disseny és possible. Ara de manera més ràpida amb totes les garanties del tractament IMAGIK de pintura ceràmica, tant en vidre transparent, blau o gris fumat.

Consulta els més de 70 dissenys de les nostres col·leccions o opta per un disseny personalitzat. 

Podeu veure idees i confeccionar la vostra mampara exclusiva a https://www.profiltek.com/decorador/

BARANES

L’element essencial per a la nostra seguretat i la dels nostres petits. Les baranes d’alumini gaudeixen d’una solidesa extraordinària amb una durabilitat inigualable.

Els nostres sistemes disposen de més de 500 accessoris que permeten assegurar la totalitat de solucions constructives tant en opcions de barrots com en vidre.

Homologació segones les normes UNE 85-237-91, UNE 85-238-91 I UNE 85-240-90, tant per als sistemes de vidre, amb vidre laminat 3+3 o 4+4 com per als sistemes de barrot.

També complim amb el codi tècnic de seguretat estructural CT I (DB SU-1 i DB SE-AE).

MOSQUITERES

Protegir la teva llar d’insectes no desitjats amb els sistemes de mosquitera és el repel.lent més saludable i sostenible que podem utilitzar.

De perfileria d’alumini de durabilitat inigualable i tela reixada de fibra podem assegurar un producte de qualitat capaç de soportar les inclemències del temps al llarg dels anys.

Disposem de tots els models de mosquitera del mercat adaptables a qualsevol mida d’obertura i tipus de construcció. També disposem de tota la gamma de colors existents.