Cases intel·ligents per una economia intel·ligent

A part de gaudir d’una comoditat excepcional, automatitzar els sistemes de tancament i de control solar i emparellar-los amb els sistemes de climatització i il·luminació dona com a resultat la millor solució per a l’estalvi energètic a curt i llarg termini.

La domòtica també ens permet tenir un control total de les nostres vivendes o negocis i poder garantir una seguretat a temps real sabent el que passa a cada dispositiu o zona.

MOTORITZACIONS

Motoritzem tot tipus de portes i finestres, persianes, tendals, cortines i mosquiteres. En tots els casos l’accionament dels automatismes pot ser amb polsador, amb comandament a distància o via smartphone on també podem executar les ordres amb assistents per veu com Alexa, Siri o Google Home.

Actualment, amb el protocol Zigbee podem saber en tot moment en quina posició es troben els nostres aparells automatitzats ja que a través del sistema WiFi tenim comunicació bidireccional entre l’aparell i el nostre telèfon o dispositiu de comandament.

CLIMATITZACIÓ

Amb el termostat intel·ligent podem tenir un òptim control de la temperatura a temps real. Disposa de configuració de temporitzador i ajustatge de clima així com creació d’escenes i automatitzacions dels dispositius com fancoils, calderes i electrovalvules. 

Amés, combinat amb l’automatització dels dispositius de control solar com persianes i tendals, podrem crear escenes per regular l’entrada de radiació del sol segons la temperatura desitjada en cada estació de l’any.

SEGURETAT

Disposem d’un ampli ventall de productes per garantir un total control de la vostra llar i la màxima seguretat en tots els espais. A més amb la nostra aplicació, podem crear escenes que ens permeten simular presencia quan estem fora de casa.

Des de càmeres i sensors de moviment a botons S.O.S, sensors de gas Co, d’aigua, de fums i de temperatura.

La domòtica amb la que treballem disposa de tecnologia d’encriptació AES-128.

IL·LUMINACIÓ

En una vivenda, poques vegades podem determinar el disseny de les llums, ja que quan la comprem la instal·lació elèctrica ja està predefinida, però al fer un control de la il·luminació per domòtica podem redisenyar-ho tot. Aquesta és la nostra oportunitat per fer que el consum energètic sigui més eficient i funcional en relació a les nostres necessitats.

Podem garantitzar una vivenda intel·ligent amb una eficiència energètica A++ i tecnologia LED de mínima despesa econòmica. La il·luminació és 100% regulable i conta amb un ampli ventall de possibilitats i colors lumínics.