El ferro i l’acer inoxidable són materials d’alta resistència i durabilitat

La seva capacitat per modelar-los ens permet crear interessants estructures. 

Dins de la nostra oferta podreu escollir entre baranes, portes, escales o qualsevol tipus de treball personalitzat.

El nostre departament tècnic estudia i elabora la proposta més adient a les vostres necessitats.

ESTRUCTURES

La funció principal de qualsevol estructura és la de subjectar i suportar el pes que hi actua.

Per aquest motiu, el material utilitzat en la seva construcció ha de ser dur i a la vegada maleable; el ferro és l’element clau, sovint combinat amb altres metalls o per si sol ofereix una resistència inigualable

Des de temps remots el ferro s’ha emprat en el disseny de grans estructures. A tall d’exemple, el 1777, es va crear el primer pont fet d’aquest material a Coalbrookdale, Anglaterra.

Així doncs, el ferro permet realitzar qualsevol tipus d’estructura, des de reforços i treballs decoratius per a reixats fins a columnes, coberts o edificis sencers.

BARANES

El ferro ens permet crear qualsevol tipus de disseny per a baranes tant d’interior com d’exterior. Podem combinar-lo amb altres materials com la fusta per fer que cada disseny sigui únic i personal.

Un altre material molt utilitzat per a l’elaboració de baranes és l’acer inoxidable. Aquest, atorga resistència a les inclemències del temps i una elevada durabilitat, d’aquí que s’empri molt sovint en treballs d’exterior.

A Best, adaptem tots els nostres projectes al tipus d’espai a cobrir, ja sigui una escala, un voladís, un jardí, etc.

ESCALES

Les escales no són només un element de connexió entre plantes; formen part del disseny de la vivenda o local i cada vegada més, s’intenta que quedin integrades dins d’una determinada estètica.

Mitjançant l’ús del ferro i la combinació amb altres elements com vidre, fusta o xapes, dissenyem escales de tot tipus: de cargol, lligades a la paret, volades, rústiques, minimalistes, estructurals, etc.

Els esglaons passaran de ser una simple estructura a ser protagonistes de l’harmonia de l’espai.

PORTES

L’element de benvinguda per excel·lència, les portes parlen de nosaltres i ens obren pas als espais més personals, les nostres vivendes i establiments

Són un element clau en la seguretat, han de ser capaces d’evitar qualsevol intrusisme. El ferro, per la seva robustesa és el material indicat per a treballs de construcció de portes d’entrada.

Lluny de crear treballs avorrits, tenim la capacitat per dissenyar entrades de formes dinàmiques i modernes.

En l’àmbit exterior, podem portar a terme tancats que encaixin a la perfecció amb la nostra porta, emprant els mateixos materials i dotant l’estètica del nostre jardí com a conjunt.