El millor tancament al teu abast

Gràcies a la protecció solar podem controlar i optimitzar la radiació solar i la il·luminació natural en qualsevol edifici. També podem integrar els sistemes de control solar als altres sistemes com la il·luminació artificial o la climatització per aconseguir un òptim control energètic a través dels sistemes automatitzats.

TENDALS

Una de les solucions més conscients amb el preu i eficaces per a la regulació de la radiació a les zones més assolellades són els tendals.

Disposem d’un ampli ventall de colors amb teixits de la millor qualitat del mercat. 

Amés disposem de la línia de productes ecològics GREEN, teixits capaços de reduir la pol·lució ambiental fins un 55%.

Un teixit GREEN de 4 m2 és capaç d’eliminar l’efecte contaminant d’un cotxe durant tot un any. Impressionant oi?

Existeixen infinitat de tipus de tendals i para-sols per a cada espai a cobrir. Amb molt de gust t’assessorarem de les opcions que més et convenen.

PÈRGOLES

L’element més elegant, segur i durador de tots els sistemes de control solar a la teva terrassa o jardí és sens dubte la pèrgola, especialment la pèrgola bioclimàtica ja que gaudeix d’unes prestacions que cap altre producte pot oferir.


Amb lames mòbils d’alumini tèrmic en la coberta, podreu gaudir d’una regulació constant i automática de la temperatura sotacoberta, evitant la radiació i per tant escalfor que comporta una simple lona.

També permeten tancar i obrir el sostre en la seva totalitat i poder gaudir de les nits estrellades d’estiu, així com tenir l’estanqueitat total en cas de pluja o vent.
Les parets verticals es poden cobrir de diferents maneres segons diferents dissenys com poden ser les cortines de lona o la cortina de vidre que permet un espai d’estanqueitat tant estiu com hivern.

PORTICONS

L’element més característic pel control solar en finestres i balconeres arreu del mediterrani. 

Un clàssic que s’imposa per les seves prestacions inigualables en quant a substitutiu de la persiana en finestres i balconeres.

Major robustesa i durabilitat, perfecta estètica, millors prestacions tèrmiques i acústiques i una àmplia gamma d’acabats amb més de 200 colors.

Amb lames orientables, el sistema gaudeix d’una gran comoditat per jugar amb la llum. Permeten graduar la seva orientació en funció de les preferències de cada persona, hora del dia o de les condicions meteorològiques del moment.

PERSIANES

L’imprescindible i funcional persiana ara millorada considerablement amb diferents sistemes i àmplia gamma de noves prestacions. 

Sistemes de seguretat antipalanca, persianes extrusionades perforades amb regulació de llum solar, persiana veneciana de lama ample d’alumini, persianes enrotllables i graduables (supergradhermetic) i un llarg etcetera.

En definitiva, totes les solucions possibles de regulació de la llum segons cada cas per a poder combinar les màximes exigències en eficiencia energetica amb un disseny atractiu que realci l’estètica de l’edifici.

CORTINES I ESTORS

Amb les nostres solucions de protecció solar en cortines trobareu totes les opcions per confeccionar la vostra llar o negoci i dotar-lo d’un caràcter personalitzat inconfundible.  

Oferim una amplíssima varietat de productes, colors i teixits de gran qualitat.

Recordeu que som tècnics i professionals, però també creatius i artístics. És per això que treballem amb els millors dissenyadors i elaborem propostes adients a cada decoració particular.

També oferim rotulacions personalitzades en la majoria dels teixits i colors.