UNA METÀFORA DE LES EMOCIONS

Saps quina és la part més important de la nostra feina?

LES EMOCIONS

Segur que t’estàs preguntant què tenen a veure amb les finestres, la calefacció i les portes d’entrada a casa.

Et convidem a què segueixis llegint per aprendre què tenen en comú i tot de passada per conèixer una nova filosofia de viure.

ELS INICIS

Encara recordo quan era petit i el meu pare m’ensenyava l’ofici, portant-me a prendre mides i a trastejar al taller, soldant i remenant andròmines i motos velles.

Ell sempre tenia l’esperança, encara que no ho havia dit mai directament, que el seu fill s’encarregués del negoci familiar.

Jo, per altre banda tenia massa esperit creatiu com per plantejar-me seguir fent la seva feina, que en aquells temps em semblava la cosa més avorrida del planeta.

Vull afegir que l’herència d’un negoci no és fàcil. Porta temps funcionant, hi ha una forma preestablerta de fer les coses i de funcionar i a vegades els petits canvis es converteixen en una autèntica escalada.

Tot i això, va anar passant el temps, i bé, finalment vaig entendre que tota feina té la seva gràcia si la portes al teu terreny i sentir-se realitzat és més un estat mental personal que la tasca concreta que estiguis fent, mentre es tracti de contribuir d’alguna manera en la societat.

CONVERTINT L’EMPRESA EN SENTIMENT

Vaig acabar trobant el sentit a tot plegat, entenent que no hi ha res més gratificant que arribar a casa i sentir l’escalfor quan fa fred al carrer.

Que res m’emociona més que el sol colant-se per les escletxes de la persiana de bon matí quan no m’he de llevar.

M’emociona sortir al jardí a esmorzar i veure’l cuidat, veure com hi neix vida; sentir la porta amb el seu soroll particular quan arriba la meva parella…

En definitiva les petites coses que donen sentit a la vida.

M’agrada saber que de forma directe o indirecte puc intervenir en les emocions de les persones procurant felicitat i confort als llocs més personals de cadascú, les seves estimades llars.

UN MÓN CREATIU

Pràcticament tot allò que somies o imagines es pot fer realitat. Si ho pots crear en la teva ment és perquè ho podem crear en la realitat.

En l’actualitat, les noves tecnologies han fet que el nivell de confort de la llar millori de forma exponencial.

Si al meu pare li haguessin dit quan tenia 20 anys que un vidre podria canviar de translúcid a opac amb un comandament a distància hagués pres per boig al pobre que obria la boca…

Sembla impossible que apretant només un botó la vida et canviï com per art de màgia.

Aquesta és la base de la nostra filosofia, crear màgia als habitatges. Et convidem a obrir les portes del nostre món, et convidem a casa. Et convidem a ser partícip dels nostres projectes realitzats de sentiments.